Conectează-te cu noi

Social-Cultură

O elevă din Dej a obținut media 10 la BAC 2021 – FOTO

Publicat acum

pe

BAC 2021 | O elevă de la Colegiul Național ”Andrei Mureșanu” Dej a obținut media 10 la examenul de bacalaureat din acest an.

În această dimineață s-au afișat rezultatele la BAC 2021. În județul Cluj s-au înregistrat doar trei medii de 10. Dintre acestea, una a fost obținută de eleva Cristina Ioana Hozai, din clasa a XII-a C de la Colegiul Național ”Andrei Mureșanu” Dej. Aceasta a obținut nota 10 atât la limba și literatura română, cât și la matematică și chimie. Din informațiile Dej24.ro, Cristina își dorește o carieră în domeniul medical, astfel că va da examen de admitere la Universitatea de Medicină și Farmacie ”Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca.

ACTUALIZARE: ”Sunt foarte fericită, dar la început (n.r. – când am aflat notele) am fost șocată! Sincer m-am așteptat la rezultate bune pentru că m-am pregătit destul de mult și am avut profesori foarte buni, dar nu am îndrăznit sa visez chiar la 10. Am învățat din timp, în ultimele zile doar am recapitulat tot, baza era deja formată, ceea ce m-a ajutat foarte mult. Am încercat să fiu cât mai organizată”, a declarat pentru Dej24.ro Cristina Ioana Hozai.

Celelalte două medii de 10 aparțin unor elevi de la liceul ”Petru Maior” din Gherla, respectiv liceul ”Nicolae Bălcescu” din Cluj-Napoca. Județul Cluj este pe primul loc pe țară după rata de promovare, cu 84,1%.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER