Conectează-te cu noi

Social-Cultură

BAC 2016 – Dej – NOTELE FINALE au fost afișate! Cum s-au descurcat elevii din municipiu?

Publicat acum

pe

note examen BAC

BAC 2016. Rezultatele examenului de Bacalaureat, după rezolvarea contestațiilor, au fost publicate astăzi pe portalul Ministerului Educației, edu.ro.

Candidații nemulțumiți de notele obținute au putut depune contestații marți până la ora 20. Acestea au fost soluționate miercuri, joi și vineri, iar astăzi au fost afișate rezultatele finale.

După ce au susţinut probele de la Bacalaureat 2016 şi au primit nota de evaluare, un număr de 44.399 de contestaţii au fost depuse în licee de către absolvenţii de clasa a XII-a.

Click pe următoarele link-uri pentru a vedea notele obținute de elevii din Dej, după contestații:

Colegiul Național ”Andrei Mureșanu” Dej

Liceul Teoretic ”Alexandru Papiu Ilarian” Dej

Liceul Tehnologic ”Constantin Brâncuși” Dej

Liceul Tehnologic ”Someș” Dej

Liceul Tehnologic ”Henri Coandă” Dej

Citește și: 

Dej – BAC 2016 – CU EI NE MÂNDRIM! Numele și notele CELOR MAI BUNI elevi din municipiu

Promovarea înainte de contestaţii a fost de 66,7%, În total, 56 de candidaţi au luat media 10 la Bacalaureat, la nivel naţional, potrivit datelor Ministerului Educaţiei, care mai arată că 86.262 de elevi (66,7%) au promovat la examen, dintr-un total de 129.390 de candidaţi prezenţi.

Vă reamintim, a doua sesiune a examenului de bacalaureat din 2016 va avea loc în perioada august-septembrie, înscrierile fiind programate din 18 până în 22 iulie.

În 16-17 august va avea loc evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română şi evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă, în 17-19 august – evaluarea competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională şi în 18-19 august – evaluarea competenţelor digitale.

Din 22 august vor începe probele scrise, prima testare fiind la limba şi literatura română, urmată în 23 august de limba şi literatura maternă, 24 august – proba obligatorie a profilului şi 26 august – proba la alegere a profilului şi specializării. Primele rezultate vor fi afişate în 29 august, până la ora 16.00, iar contestaţiile vor fi depuse între orele 16.00 şi 20.00. În 30-31 august vor fi soluţionate contestaţiile, iar în 1 septembrie vor fi afişate rezultatele finale.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER