Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Dej – Conferință organizată de ”Porți către suflet”, urmată de un spectacol – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

conferinta porti catre suflet (14)

Asociația „Porți către suflet” Dej, în colaborare cu Consiliul Național al Dizabilității din România, a organizat astăzi o conferință cu tema „Dezvoltarea capacității instituționale a CNDR”.

Conferința a avut loc astăzi, între orele 10– 14, în Sala Festivă a Colegiului Național „Andrei Muresanu” din Dej. Cei prezenți au asistat la o întâlnire a nu mai puțin de 18 ONG-uri din județul Cluj și instituții publice responsabile în implementarea prevederilor Convenției ONU pentru identificarea și soluționarea problemelor specifice accesibilității la nivel local, județean, regional – scoțându-se în evidență necesitatea efortului comun ce trebuie făcut în acest sens.

La acest eveniment au răspuns ”prezent” și primarul Morar Costan, viceprimarul Teodora Muncelean, mai mulți consilieri locali, dar și reprezentanţi ai Consiliului Național al Dizabilității din România, Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Cluj.

Conferința a fost urmată, cu începere de la ora 16, de un concert de muzică folk și nu nuami. Sub deviza „Dej a vous”, pe terasa unui local din municipiu au oferit recitaluri Vali Șerban, Tic Petroșel, Zoltan Butuc, Camelia și Gavril Hodiș, Marin și Petra Grad, dar și grupul orchestral Nota-Dej.

Reclamă
Protejat cu parola. Introdu parola pentru a vedea comentariile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER