Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Bani de la Guvern pentru Câțcău și Vad

Publicat acum

pe

bani

Comunele Câțcău și Vad au primit bani de la Guvern pentru plata facturilor, acestea confruntându-se cu un blocaj financiar.

Guvernul a alocat 4,377 milioane lei pentru cinci comune din județul Cluj care au rămas fără bani pentru plata facturilor. Banii au fost alocați din Fondul de rezervă bugetară și sunt destinați acoperirii datoriilor mai mari de 90 de zile, pentru acoperirea cheltuielilor curente și specifice sezonului rece, precum și pentru plata obligațiilor ce decurg din sentințe judecătorești.

Defalcarea sumelor a fost realizată la propunerea Ministerului Dezvoltării Regionale și Admistrației Publice, condus de clujeanul Vasile Dâncu. Executivul a motivat acest demers prin faptul că unitățile administrativ-teritoriale care au primit bani din Fondul de rezervă se confrută cu situații de blocaj financiar, deoarece nu dispun de resursele pentru plata cheltuielilor curente.

ZiarulFăclia notează că fondurile sunt alocate astfel: Beliș – 1.093.860 lei, Chinteni – 2.754.700 lei, Săcuieu – 201.650 lei, Vad – 323.640 lei și Câțcău – 4.080 lei. 

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER