Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Polițiștii clujeni, la datorie de sărbători. Află ce sancțiuni au aplicat

Publicat acum

pe

Politia noaptea masina

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj continuă zilnic acţiunile în baza planului „Sărbători de Iarnă în Siguranţă”, pentru menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică în perioada premergătoare sărbătorilor.

Ieri, poliţiştii au acţionat pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice, suplimentar faţă de activităţile dispozitivelor curente din teren.

În urma acţiunilor, au fost constatate 12 infracţiuni –  6 judiciare, 4 la regimul silvic, 1 la regimul materiilor explozive şi 1 de altă natură.

Pentru neregulile constatate poliţiştii au fost nevoiţi să aplice 152 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 107 pentru nerespectarea normelor rutiere, prevăzute de OUG 195/2002 modif., 21 pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică, prevăzute de Legea 61/ 1991, 16 pentru nerespectarea normelor Legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite şi 8 pentru alte abateri.

De asemenea, atât în baza neregulilor constate, cât şi pentru a-i determina pe conducătorii auto să conştientizeze posibilele pericole la care se expun atunci când nu îşi iau toate măsurile de prevenire, poliţiştii clujeni au reţinut 11 permise de conducere şi au retras 2 certificate de înmatriculare.

Au fost confiscate bunuri în valoare de peste 15.000 lei.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER