Conectează-te cu noi

Administraţie

Bani de la municipalitate pentru o femeie din Dej a cărei casă a ars în ianuarie

Publicat acum

pe

Consilierii locali din Dej au decis să acorde ajutor financiar proprietarului unei locuințe care a fost mistuită de flăcări în urmă cu câteva luni.

În cadrul ședinței ordinare pe luna martie, aleșii locali din Dej au votat și aprobat un ”proiect de hotărâre privind aprobarea acordării unui ajutor de urgență doamnei R.A., domiciliată în Municipiul Dej, Strada Triaj Nr. 6, județul Cluj, în vederea acoperirii prejudiciilor cauzate de incendiul din data de 26 ianuarie 2018”.

Astfel, suma de 10.000 de lei a fost distribuită pentru ajutorarea femeii din Dej. Aceasta a suferit și o pierdere la sfârșitul lunii ianuarie, incendiul respectiv soldându-se cu un deces.

Deși Traian Mureșan a propus majorarea sumei cu 5000 de lei (dat fiind că în urmă cu puțin timp a fost acordată suma de 15.000 altei persoane, iar în cazul acelui incendiu nu au existat victime), suma finală a rămas aceeași, explicația fiind că ”acolo (n.r. – în cazul amintit) pagubele materiale au fost mai mari”.

Totuși, consilierii locali au căzut de-acord (pentru a câta oară?) că trebuie gândit și redactat un regulement complex în care să se prevadă sumele exacte acordate în aceste situații.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER