Conectează-te cu noi

Eveniment

Bărbat ARESTAT pentru viol. A abuzat o fetiță de 12 ani, în Băbdiu. Individul era înregistrat în Registrul agresorilor sexuali

Publicat acum

pe

Vineri, 20 octombrie, un bărbat de 35 de ani, din județul Bistrița-Năsăud, dat în consemn la frontieră, la solicitarea polițiștilor din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Dej a fost depistat la punctul de trecere a frontierei Petea, pe sensul de intrare în țară.

Polițiștii dejeni au preluat ulterior bărbatul, fiind pus în aplicare mandatul de aducere.

În fapt, acesta este cercetat pentru comiterea infracțiunilor de viol și nerespectarea obligațiilor prevăzute pentru persoanele înscrise în registrul național automatizat a persoanelor care au comis infracțiuni sexuale.

Din cercetările polițiștilor s-a constatat că în perioada mai-iunie 2023, bărbatul ar fi întreținut raporturi sexuale cu o minoră de 12 ani, prin constrângere fizică și psihică și prin punerea acesteia în imposibilitatea de a-și exprima voința.

Infracțiunile ar fi fost comise în extravilanul localității Băbdiu, din județul Cluj.

Cercetările au fost demarate la finalul lunii septembrie 2023.

În cadrul anchetei a reieșit faptul că cel în cauză era înregistrat în Registrul agresorilor sexuali și că nu ar fi respectat obligația legală prevăzută de Legea 118/2019, de a se prezenta la organul de poliție pe raza căruia și-a stabilit locuința, pentru a comunica despre acest fapt și a fi luat în evidență în termen de 3 zile.

Bărbatul și-ar fi stabilit locuința fără forme legale în localitatea Băbdiu, în cursul lunii februarie 2023 și nu a anunțat unitatea de poliție cu privire la acest aspect.

În urma depistării acestuia și continuării activităților de cercetare, la data de 20 octombrie a.c, bărbatul a fost prezentat instanței de judecată, pe numele lui fiind emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

În cauză sunt continuate cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Dej.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER