Conectează-te cu noi

Eveniment

Bărbat din comuna Bobâlna, LOVIT CU FURCA în piept și în cap

Publicat acum

pe

bataie

Un bărbat din comuna Bobâlna a ajuns la spitalul din Dej după ce a fost bătut de doi indivizi.

T.M., proprietarul a 250 de oi şi 30 de vaci, din satul Antăş, comuna Bobâlna, coseşte în fiecare an iarba care creşte pe un teren aflat în apropierera stânii sale. Ultima dată când a desfășurat o activitate de acest gen s-a lăsat cu bătaie, doi indivizi tăbărând asupra lui.

”Cei doi, care au avut mai înainte oi la mine, au venit înarmaţi cu furci şi mi-au zis că le-am cosit iarba de pe terenul lor, uitând că eu îl folosesc de 30 de ani. Ba, mai mlt, s-au trezit să îmi spună să mă întorc la Bistriţa, de unde provin, uitând că am casa şi familia aici, în sat”, arată bărbatul în vârstă de 66 de ani.

„M-au atacat fără să mă prevină, lovindu-mă cu furca în piept, la mâini şi în cap. Apoi, după ce-am căzut la pământ, au început să dea şi cu picioarele. Salvarea m-a luat chiar de acolo, de pe hotar, la ora opt seara, într-o stare cumplită. M-au dus la Dej şi m-au ţinut în spital până azi dimineţă, când m-am hotărât să vin la IML Cluj, ca să-mi procur certificat şi să îi dau în judecată pe bătăuşi”, mai a mai explicat bărbatul pentru ziuadecj.ro.

 

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER