Conectează-te cu noi

Eveniment

Bărbat din Dej, BĂTUT chiar la cheful de ziua lui. A ajuns la SPITAL

Publicat acum

pe

Spitalul Municipal Dej

Un bărbat din Dej care şi-a sărbătorit ziua de naștere împreună cu mai mulţi prieteni, într-un local din oraş, a fost bătut de alți indivizi.

Atacul a avut loc săptămâna trecută, sâmbătă seara, în jurul orei 23, după ce amicii bărbatului din Dej plecaseră de la petrecere, iar el a mai rămas să chefuiască cu un ultim invitat. Agresorul a fost însoțit de alți trei prieteni, după cum a mărturisit chiar victima. Motivul? Dejeanul i-ar fi ”suflat” o lucrare, în domeniul construcțiilor, agresorului.

„Primul pumn încasat de mine a fost în nas, atât de tare încât m-am prăbuşit la pământ. Apoi toţi patru m-au lovit cu picioarele, peste tot, cât au dorit fiindcă nu mai puteam să reacţionez”, a declarat acesta pentru ziuadecj.ro.

Victima a fost transportată cu o ambulanță la Spitalul Municipal Dej și a stat în spital până miercuri, iar joi s-a prezentat la IML Cluj ca să-şi scoată certificat medico-legal.

Medicii clujeni i-au recomandat acestuia 16 zile de îngrijiri medicale. „Pe toţi cei patru bătăuşi îi reclam şi, pe lângă loviturile care se văd atât de bine pe trupul meu, dovadă sunt şi imaginile camerei de supraveghere, cu bătaia, pe care patronul mi le-a pus la dispoziţie ca să le prezint la poliţie”, declară pentru aceeași sursă bărbatul, înainte de a părăsi sediul IML.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER