Conectează-te cu noi

Eveniment

Un bărbat din Dej susține că a fost bătut cu bestialitate în fața propriului garaj – FOTO

Publicat acum

pe

Sursa FOTO - Gazeta de Cluj

Sursa FOTO – Gazeta de Cluj

Un bărbat, în vârstă de 57 de ani, din Dej, ar fi fost bătut cu bestialitate, chiar în fața propriului garaj, de către un individ certat cu legea.

Acesta are un bandaj vizibil în moalele capului care – mărturiseşte el – provine de la o lovitură de bâtă încasată chiar în faţa garajului său din Dej, din partea unui ins care-l intimidează de ani de zile şi împotriva căruia a câştigat recent un proces, potrivit Gazeta de Cluj.

Acesta așteaptă, răbdător, să fie invitat în cabinetul de consultaţii al I.M.L. Cluj. Bărbatul șochează în mod plăcut cu bronzul natural care-i conferă, în ciuda bandajului din creştetul capului, un aer de vacanţă – de parcă omul s-ar fi întors chiar atunci dintr-o staţiune de la tropice.

Dejeanul mărturisește reporterului Gazeta de Cluj – înainte de a povesti împrejurările în care s-a ales cu capul spart – că bronzul persistent l-a dobândit în cei 25 de ani de muncă neîntreruptă pe o platformă de foraj marin din Marea Neagră. De asemenea, bărbatul se mândreşte cu faptul că e singurul ardelean care a muncit atâta timp pe o platformă petrolieră, în mijlocul furtunilor şi stihiilor naturii, adesea dezlănţuite, fără să păţească vreodată ceva.

În schimb – arată acesta intrigat – i s-a întâmplat ca zilele trecute, pensionar fiind de ceva vreme, să fie lovit în cap cu o bâtă de baseball, de către un recidivist notoriu, chiar în faţa garajului său din municipiul Dej.

Familia mea a îngrijit doi bătrânei din oraş, iar după moartea lor, aşa cum s-a stabilit iniţial, noi am moştenit totul, însă lucrul acesta nu i-a convenit acestui individ, fiindcă dorea să pună mâna pe averea oamenilor. Şi chiar i-a asaltat, într-o perioadă, foarte susţinut, însă bătrâneii au reuşit până la urmă să-l îndepărteze. Ori, după aceea individul, azi în vârstă de 65 de ani […] a început să mă intimideze, zicând la mai toată lumea: „Eu am mai omorât o dată, dar a doua oară îl voi omorî pe S****”. Aşa că l-am dat în judecată şi l-am câştigat în urmă cu două-trei zile, la Tribunalul din Dej, obţinând ordin de restricţie”.

Bărbatul povesteşte mai departe cum duminică, 20 martie, a păţit-o cu individul respectiv:

Duminică mă pregăteam să mă duc la biserică şi m-am dus la garaj ca să-mi scot maşina. Am scos-o şi am început să-mi şterg parbrizul, când numa’ m-am trezit cu el faţă în faţă. Avea în mână o bâtă de baseball, însă nu mi-am închipuit nicio clipă că mă va lovi cu ea, dar m-a lovit. Prima lovitură i-am blocat-o cu mâna, dar a doua m-a atins în plin. Şi totul s-a petrecut în plină zi, la ora 10:00 dimineaţa”.

Relatează apoi cum, plin de sânge, s-a urcat la bordul maşinii şi a dat fuga la Spitalul Municipal Dej, unde medicii i-au acordat primele îngrijiri, aplicându-i cinci copcii. Apoi, la scurt timp au sosit şi poliţiştii, care i-au recomandat să se prezinte la I.M.L. Cluj, pentru un certificat medico-legal.

Potrivit sursei citate, după ce l-au consultat, medicii i-au recomandat bărbatului între 8 şi 9 zile de îngrijiri medicale.

Sper ca după tot ce mi-a făcut, individul acesta să ajungă din nou acolo unde i-e locul, la puşcărie, nu printre oameni cinstiţi”, a mai spus victima, înainte de a părăsi sediul I.M.L. Cluj.

Sursă text – Gazeta de Cluj

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER