Conectează-te cu noi

Eveniment

Bărbat din Jichișu de Jos, cercetat de polițiști pentru INFRACȚIUNI SILVICE – FOTO

Publicat acum

pe

taiere-ilegala-arbori-2

Poliţiştii din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Dej au identificat un bărbat din Jichișu de jos bănuit de comiterea unor infracţiuni silvice. Prin tăieri ilegale de arbori, bărbatul ar fi cauzat un prejudiciu de peste 20.000 de lei.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Dej – Secţia 5 Poliţie Rurală Dej – Postul de Poliţie Comunal Jichişu de Jos au identificat un bărbat bănuit de tăieri ilegale de arbori.

Conform cercetărilor efectuate, în perioada 6-7 decembrie, bărbatul, în vârstă de 52 de ani, din comuna Jichişu de Jos, ar fi tăiat fără drept şi sustras material lemnos din zona denumită popular „Ciortas”, din extravilanul localităţii Codor.

După efectuarea cercetării la faţa locului şi a măsurătorilor efectuate, s-a constatat tăierea a 59 de arbori, de esenţe diverse (gorun, carpen, etc.), fiind cauzat un prejudiciu în valoare de aproximativ 20.000 lei.

Circa 30% din materialul lemnos tăiat a fost recuperat. În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tăiere fără drept şi furt de material lemnos.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER