Conectează-te cu noi

....

Eveniment

Bărbat din Nireş, la un pas să îşi dea foc la casă. A stropit un poliţist cu motorină – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

incendiu Nires scandal (7)

Un bărbat cunoscut cu probleme psihice a fost la un pas să îşi dea foc la locuinţa sa din localitatea Nireş. A fost nevoie de intervenţia poliţiştilor.

....

Un apel la 112 a anunţat în această seară, în jurul orei 23, izbucnirea unui incendiu la o locuinţă din localitatea Nireş. La faţa locului au intervenit de urgenţă pompierii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Dej, poliţiştii, dar şi un echipaj SMURD.

Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au stabilit că este vorba despre un bărbat în vârstă de 47 de ani, cu probleme psihice, care le-a mai făcut probleme în trecut. În această seară însă, omul ar fi vrut să îşi facă foc în locuinţă, dar a stropit cu motorină prin întreaga casă, nu doar în sobă, şi a fost la un pas să îşi aprindă casa. Vecinii din apropiere au văzut flăcări pe geamul locuinţei acestuia şi au dat alarma.

Când au intrat în locuinţă, oamenii legii au avut parte de rezistenţă. Bărbatul din Nireş l-a stropit pe unul dintre poliţişti cu motorină şi a fost potolit doar după ce a fost imobilizat. Mai mult decât atât, spune un vecin, bărbatul ar fi avut chiar un cuţit în mână, cu care ar fi ameninţat poliţiştii şi pompierii. Individul a sfârşit prin a fi dus în ambulanţa SMURD, cu care a şi fost transportat la Spitalul Municipal Dej, unde cel mai probabil va fi internat la secţia de psihiatrie.

„Se vedeau flăcări pe geam şi cum nu era becul aprins nu mi s-a părut normal… Numai că nu am putut intra că aţi văzut că e foarte…”, ne-a declarat o vecină. „Era cu un cuţit în mână, îi aştepta (n.r. – echipaje de intervenţie) şi a aruncat peste ei cu motorină. Poliţistul avea pe el motorină, da”, a povestit un alt sătean.

În trecut, mai exact în iulie 2013, acelaşi bărbat şi-a pus un ceaun de fontă în cap, având în mână o botă. Sătenii au fost şi atunci cei care au sunat speriaţi la 112 şi au cerut ajutorul poliţiştilor. Oamenii s-au temut atunci de reacţiile sau ieşirile pe care acesta le-ar fi putea avea, crizele lui fiind din ce în ce mai dese, iar comportamentul tot mai violent. Bărbatul a fost internat de mai multe ori la psihiatrie, iar când uită sau renunţă să îşi ia tratamentul le dă mari bătăi de cap sătenilor din Nireş.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili circumstanţele exacte în care s-a produs incidentul.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER