Conectează-te cu noi

....

Eveniment

Bărbat prins LA FURAT într-un SUPERMARKET din Dej – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

furt supermarket hot (1)

Un bărbat a fost prins la furat într-un supermarket situat în Piața 16 Februarie din Dej. Omul a fost condus la secția de poliție.

....

Bărbatul în vârstă de 60 de ani din comuna Ditrău, județul Harghita, a pătruns în supermarket, a dat o tură și și-a ”alimentat” coșul cu mai multe ciocolăți, cu cașcaval, dar și cu cafea. La ieșire, după ce ”și-a făcut cumpărăturile” bărbatul s-a uitat în stânga, s-a uitat în dreapta și văzând că nimeni nu e atent la el a încercat să părăsească supermarketul fără să plătească.

Ghinionul lui a fost că un angajat al supermarketului l-a observat pe camerele de supraveghere și a dat alarma. La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii dejeni, care l-au preluat pe bărbat și l-au condus la secția de poliție. Se pare că individul este o mai veche ”cunoștință” a oamenilor legii și nu se află la prima infracțiune.

”Am greșit și eu, sunt bolnav. Am uitat să plătesc”, a spus bărbatul. Întrebat dacă a meritat să își riște libertatea pentru o asemenea faptă, acesta a răspuns cu nonșalanță ”da”.

Prejudiciul se ridică la aproximativ 200 de lei.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER