Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Bărbat prins sub camion, în Cluj! Fetița acestuia, în vârstă de 5 ani, se juca liniștită în cabină

Publicat acum

pe

FOTO – Arhivă

Momente de disperare pentru un șofer din județul Cluj prins sub camionul pe care îl repara. Fetița sa de cinci ani se juca liniștită în cabina autovehiculului.

Modul în care a fost salvat bărbatul a fost relatat de către Inspectoratul pentru situații de Urgență „Avram Iancu” Cluj, pe Facebook:

În dimineața zilei de sâmbătă, plutonierii majori Ioan Rus, Radu Jianu, Andrei Incze, Ovidiu Sălcudean au ieșit din tură de serviciu de la Garda Băișoara. Serviciul nu fusese ușor, ei având mai multe intervenții ca urmare a fenomenelor meteo din ziua precedentă. Pe drum spre casă, la ieșire din Buru spre Cornești, pe partea dreaptă a carosabilului staționa un autotren încărcat.

Au oprit pentru a acorda prioritate de trecere vehiculelor care circulau din sens invers. În acel moment au observat în partea lateral dreaptă a autotrenului o persoană a cărei picioare care făceau mișcări atipice, indicând o stare de panică. Era șoferul camionului care avea o mână prinsă în zonă suspensiei spate a autotrenului.

Colegii au sesizat instantaneu situația de urgență. Șoferul încercase să repare ceva la suspensia spate și o mână i-a fost prinsă între pernă de aer și un suport metalic. Stătea deja prins de mai bine de o jumătate de oră.

Colegii au trecut la acțiune, au eliberat presiunea din pernă de aer, și, cu ce au avut la îndemână, au reușit să-l elibereze pe șofer. Între timp au sunat pentru ajutor la 112. Persoana rănită a fost preluată de o ambulanță și acum este în afara oricărui pericol.

Situația fusese disperată pentru șofer pentru că era aproape imposibil de observat de pe partea carosabilă, cu atât mai mult cu cât fetița acestuia, în vârstă de cinci ani, se afla în cabina autocamionului, jucându-se. Astăzi a fost o fetiță norocoasă! Tatăl ei a fost salvat de pompierii de la Garda Băișoara! Este 1 iunie! La mulți ani tuturor copiilor!„, transmite conducerea ISU Cluj.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER