Conectează-te cu noi

Eveniment

Bărbatul care a furat materiale de pe strada Șomcutului din Dej, PRINS de polițiști

Publicat acum

pe

Furt Dale Somcutului

Bărbatul care în urmă cu câteva zile a fost surprins de un cititor Dej24.ro în timp ce fura dale de beton de pe strada Șomcutului din Dej a fost identificat de polițiști.

Vă reamintim, un cititor Dej24.ro ne-a semnalat în urmă cu câteva zile faptul că un conducător auto, în vârstă de aproximativ 45 de ani, ce conducea un autoturism marca Skoda Fabia, a oprit pe marginea drumului, pe strada Șomcutului din Dej, și și-a însușit mai multe materiale folosite la modernizarea străzilor (dale de beton).

Bărbatul ar fi așteptat să se întunece pentru a trece la ”acțiune”, însă a fost surprins chiar în mijlocul ”operațiunii”, în timp ce introducea în portbagaj materialele găsite pe marginea drumului.

În urma mediatizării acestui caz pe Dej24.ro, polițiștii s-au autosesizat și au intrat imediat pe fir. Astfel, autorul a fost identificat în scurt timp de oamenii legii, fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 36 de ani din Dej.

Deși prejudiciul nu este unul foarte mare, doar 50 lei, bărbatul este cercetat acum pentru furt, în urma sustragerii respectivelor bunuri.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER