Conectează-te cu noi

....

Sport

Baschetbalistele de la LAPI Dej, CAMPIOANE NAȚIONALE la Olimpiada Gimnaziilor – FOTO

Publicat acum

pe

....

LAPI Dej s-a impus în marea finală de la Olimpiada Gimnaziilor la baschet feminin, la sfârșitul acestei săptămâni, și a devenit campioană națională.

....

Întrecerea sportivă s-a desfășurat în Sala de Sport din Parcul Tineretului din Reghin, în perioada 24-27 mai. La competiția organizată de Inspectoratul Școlar Județean Mureș, Primăria și Consiliul Local Reghin și Școala Gimnazială ”Alexandru Ceaușianu” Reghin au participat cele mai bune opt echipe din țară, reprezentând școli din Reghin, Arad, București, Dej, Constanța, Craiova, Iași și Alexandria.

Talentatele baschetbaliste din Dej, antrenate de profesor Oana Hitian, au trecut de grupe, semifinală (83-25 cu reprezentanta Iașiului) și finală (56-30 cu gazdele din Reghin) și au reușit să câștige competiția, devenind campioane naționale la Olimpiada Gimnaziilor 2017. La festivitatea de premiere, dejencele au primit medaliile de aur, iar apoi au ridicat deasupra capului trofeul câștigat, în aplauzele spectatorilor din Reghin.

Competiția din Reghin s-a desfășurat (sub tutela Comitetului Olimpic și Sportiv Român și a Ministerului Educației și Cercetării.

LAPI Dej: Bota Ioana, Cătinean Ştefania, Chira Alexandra, Decsei Karina, Gavrea Giulia, Nemeş Teodora, Olah Beatrix, Pop Roxana, Sima Maria, Szekely Ariana. Antrenor: Oana Hitian.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER