Conectează-te cu noi

....

Recomandări

Baschetbalistele de la LAPI Dej U16 au câștigat Cupa Bihorul – FOTO

Publicat acum

pe

LAPI baschet fete Oradea (2)

Echipa de baschet feminin LAPI Dej U16 a reușit să obțină locul I la Cupa Bihorul de la Oradea, câștigând astfel competiția.

....

La competiția amicală de la Oradea au participat două echipe din Oradea (CS CN Mihai Eminescu I şi II), una din Nyiregyhaza (Ungaria) și LAPI Dej. La capătul turneului, formația antrenată de Laurenția Chira a reușit să obțină locul I și să câștige trofeul pus la bătaie de organizatori – Cupa Bihorul.

Evenimentul a fost organizat de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Bihor, CS CN Mihai Eminescu Oradea şi Asociaţia Judeţeană de Baschet Bihor. Participantele au fost premiate cu diplome, cupe, trofee şi medalii.

Aflată în perioada precompetițională, LAPI Dej U 16 a mai disputat un meci amical, la Dej, în compania echipei LPS Alba Iulia. Și această partidă a fost adjudecată de baschetbalistele din Dej la o diferență de 30 de puncte.

Campionatul va debuta în luna octombrie, urmând ca în faza grupelor de calificare LAPI Dej să întâlnească LPS Arad, LPS Alba Iulia, CS CN Mihai Eminescu Oradea, CSS Timișoara și NBS Cluj-Napoca.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER