Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Bicicliștii dejeni au pedalat ieri în memoria celor răniți sau uciși în trafic – FOTO

Publicat acum

pe

Ieri, 16 mai, cu începere de la ora 19:00, a avut loc la Dej, în organizarea „Dejul Pedalează”, prima ediţie a Marşului Tacerii, marș comemorativ dedicat amintirii bicicliștilor uciși sau răniți în trafic.

Cei câțiva zici de bicicliști, de toate vârstele, s-au întâlnit în Piaţa Bobâlna, în fața Parcului Mic, începând de la ora 18:30. După câteva momente dedicate socializării și ultimelor detalii tehnice, cu toții au pornit într-un marș, care a durat aproximativ 30 de minute, pe străzile din oraș. Îmbrăcați în alb, bicicliștii au străbătut zona centrală a orașului, dar şi o parte din cartierul Dealul Florilor.

Prin intermediul acestui eveniment dedicat amintirii bicicliștilor uciși sau răniți în trafic organizatorii au dorit și să atragă atenția bicicliştilor, dar și conducătorilor auto, că e nevoie de o conduită legală şi civilizată în trafic. De asemenea, aceștia au vrut să promoveze o mai bună vizibilitate în traficul rutier a bicicliștilor.

Mulțumim celor care au participat la prima ediție a Marșului Tăcerii în ciuda condițiilor meteo și nu s-au lăsat intimidați! Vă așteptăm în număr cât mai mare la activitățile noastre din 3 iunie de la Sala Sportului, cu ocazia Zilei Mondiale a Bicicletei, începând cu ora 10:00! Vom prezenta proiectul Dejul Pedalează, mică incursiune în lumea bicicletei și curs de legislatie rutieră specifică bicicliștilor cu Poliția Rutieră, după care dăm startul concursului de îndemânare pe bicicletă „Mini Cupa Dejul Pedalează! Vă așteptăm!”, au precizat organizatorii pe Facebook.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER