Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Binecuvântare arhierească în Parohia Batin – VIDEO

Publicat acum

pe

Sâmbătă, 6 iulie 2019, Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, s-a aflat în mijlocul credincioșilor din localitatea Batin, Protopopiatul Dej, județul Cluj, prilej cu care a binecuvântat lucrările efectuate în ultima perioadă la casa parohială.

De la ora 10:00, în Biserica Parohială, ocrotită de Sfinții Apostoli Petru și Pavel, Ierarhul a oficiat Sfânta Liturghie, fiind înconjurat de un sobor de preoți și diaconi.

Din sobor au făcut parte: consilierul eparhial pe probleme de misiune și protocol, arhid. Claudiu Grama, protopopul de Dej, pr. Ioan Buftea, duhovnicul Mănăstirii „Mihai Vodă” din Turda, arhim. Ilie Hanuschi, preotul paroh Adrian Ioan Bolog, precum și alți preoți invitați.

După citirea pericopei evanghelice, Înaltpreasfințitul Părinte Andrei a rostit un cuvânt de învățătură, intitulat „Păcatul mediocrității și superficialității”, subliniind faptul că „superficialitatea și mediocritatea sunt păcate de care trebuie să ne ferim”, îndemnându-i pe credincioșii prezenți să își păstreze credința puternică: „credința noastră creștină trebuie să ne-o dovedim prin fapte bune, pentru că nu oricine zice: Doamne, Doamne, va moșteni Împărăția cerurilor, ci cel ce face voia lui Dumnezeu.”

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER