Conectează-te cu noi

Sport

BRAVO, FETELOR! LAPI Dej, VICECAMPIOANĂ națională la baschet feminin (ONSS) – FOTO

Publicat acum

pe

Echipa de baschet feminin LAPI Dej a devenit vicecampioană națională, după ce a pierdut finala Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar (ONSS), dar continuă seria succeselor înregistrate de baschetul dejean în ultimii ani.

Repartizată în grupa A a turneului final de la Alexandria, LAPI Dej – reprezentând județul Cluj – a zdrobit C. N. ”Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuți cu 81-7, pentru ca mai apoi, în aceeași zi, să treacă de C. E. ”A. D. Xenopol” București cu scorul de 91-41.

În ultimul meci din grupe, disputat în Sala Sporturilor Alexandria, formația antrenată de prof. Laurenția Chira a învins L. P. S. Satu Mare cu 50-33 (luându-și revanșa din campionat) și s-a calificat în semifinale.

Baschetbalistele din Dej au câștigat duelul cu L. T. ”Petru Cercel” Târgoviște, scor 77-71, și s-au calificat în marea finală. Din păcate, în ultimul act al competiției, dejencele au cedat la mare luptă chiar în fața formației gazdă, C. N. ”A. I. Cuza” Alexandria, scor 53-69. În urma acestei înfrângeri, fetele din Dej au devenit vicecampioane naționale la baschet feminin – ONSS, reușind să continue seria succeselor înregistrate de baschetul dejean în ultimii ani.

De asemenea, dejencele Mara Martonoș și Adina Ciciovan au fost alese între cele mai bune cinci jucătoare ale turneului. Antrenoarea echipei LAPI, Laurenția Chira a declarat pentru Dej24.ro că este foarte mândră de rezultatul obținut la acest turneu final și și-a felicitat fetele pentru atitudine și dăruire.

Vă reamintim, turneul final de la Alexandria a reunit cele mai bune opt echipe de baschet feminin din țară. Marea câștigătoare va reprezenta România la Campionatul Mondial Şcolar care va fi organizat de Grecia în luna aprilie a acestui an. Dej24.ro a scris despre acest subiect AICI.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER