Conectează-te cu noi

Administraţie

BREAKING NEWS: Primarul comunei Cășeiu se află în conflict de interese administrative şi penale

Publicat acum

pe

Silviu Boldor Caseiu

Primarul comunei Cășeiu, Silviu Boldor, este acuzat de Agenţia Naţională de Integritate (ANI) de conflict de interese administrativ şi penal.

Primarul comunei Cășeiu, Silviu Boldor, se pare că şi-a promovat în funcţie soţia, Anca Viorica Boldor, angajată în cadrul primăriei condusă de acesta şi i-a oferit un spor pentru condiții periculoase sau vătămătoare de muncă.

În calitate de primar, BOLDOR SILVIU a aprobat și semnat mai multe documente privind reluarea activității și promovarea într-o funcție superioară a soției acestuia, BOLDOR ANCA VIORICA, în cadrul primăriei comunei Cășeiu, Jud. Cluj. Totodată, BOLDOR SILVIU a aprobat și semnat documentele prin care angajații instituției, printre care și soția acestuia, au primit un spor pentru condiții periculoase sau vătămătoare de muncă”, se arată într-un comunicat de presă al Agenției Naționale de Integritate (ANI).

Agenția Națională de Integritate a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Dej în vederea verificării indiciilor privind posibila săvârșire a infracțiunii de conflict de interese, prevăzută de art. 301 din Codul Penal al României.

Persoanele evaluate au fost informate despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiază – de a fi asistate sau reprezentate de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris.

Persoana […] față de care s-a constatat existența conflictului de interese ori starea de incompatibilitate este decăzută din dreptul de a mai exercita o funcție sau o demnitate public […] pe o perioadă de 3 ani de la data eliberării, destituirii din funcția ori demnitatea public respectivă sau a încetării de drept a mandatului. Dacă persoana a ocupat o funcție eligibilă, nu mai poate ocupa aceeași funcție pe o perioadăde 3 ani de la încetarea mandatului”, se mai arată în comunicatul de presă al ANI.

Reclamă
5 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER