Conectează-te cu noi

Eveniment

„Bruce Lee” de Dej, aka „Distrugătorul Pubelelor”, a fost identificat de oamenii legii

Publicat acum

pe

Camere de supraveghere Dej tanar pubela de gunoi distrugere

Polițiștii din Dej au reușit să-l identifice pe tânărul teribilist care, în noaptea de 13 spre 14 august, a dărâmat mai multe pubele din oraș și a vandalizat mai multe autoturisme.

Vă reamintim, în noaptea de 13 spre 14 august, o cameră de supraveghere amplasată la intersecția străzilor Avram Iancu și Mihai Viteazu a surprins un tânăr în vârstă de aproximativ 17-18 ani, în timp ce-și măsura forțele cu o pubelă, amplasată pe un stâlp de electricitate din zonă.

În imagini se poate observa cum tânărul, după mai multe încercări ratate, vizibil „afectat” de seara petrecută în oraș, reușește să îi dea knock-out pubelei, după care își continuă drumul. Se pare că acest „Bruce Lee de Dej”, în periplul său spre cartierul Dealul Florilor, a mai rupt și oglinzile unor autoturisme parcate pe marginea drumului, însă, surprins de un martor, a luat-o la fugă.

Acum, după aproximativ trei săptămâni de la incident, tânărul a fost identificat de oamenii legii. Patru plângeri pentru distrugere au fost înregistrate la Poliția Municipiului Dej, toate de la proprietarii autoturismelor vandalizate.

Chiar și așa, Primăria Municipiului Dej nu a depus încă nicio reclamație în acest sens pentru distrugerea pubelelor, chiar dacă acestea cad pradă aproape în fiecare weekend tinerilor vandali.

Pe numele tânărului teribilist a fost deschis un dosar penal, în care se fac cercetări pentru distrugere.

CITEȘTE ȘI: 

„Bruce Lee” de Dej! S-a luat la trântă cu pubelele de gunoi și acum este căutat de polițiști – VIDEO CAMERE DE SUPRAVEGHERE

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER