Conectează-te cu noi

Politic

Butoi cu pulbere la Gherla! MP a anunțat candidatul pentru funcția de primar

Publicat acum

pe

Vlad Borbos Gherla (1)

Mișcarea Populară și-a anunțat ieri candidatul pentru funcția de primar al municipiului Gherla, în persoana fostului co-președinte al PNL Gherla, Vlad Bărbos.

Se incing spiritele la Gherla după anunțarea candidatului Mișcării Populare pentru fotoliul de primar al municipiului. Ieri, în cadrul unei conferințe de presă, deputatul Adrian Gurzău, liderul Mișcării Populare Cluj, a anunțat că Vlad Bărbos a renunțat la funcția de co-președinte al PNL Gherla și va candida din partea Mișcării Populare pentru funcția de primar al municipiului Gherla.

Fostul co-preşedinte al PNL Gherla, Vlad Bărbos, a trecut la Mişcarea Populară şi va candida din partea noastră la Primăria Gherla. Avem zeci de consilieri locali care vor trece la noi de la PNL, cu adeziuni înregistrate, de la mai multe localităţi, scârbiţi de blatul PNL-PSD care există în mediul rural. Fac un apel la primarii PNL şi PSD din judeţul Cluj, care au intimidat şi şantajat candidaţii noştri, să înceteze aceste practici şi îi avertizăm că le facem plângeri penale şi vom arăta trocurile lor murdare. Avem o garnitură de oameni care le pot face probleme liberalilor şi îi aşteptăm în rândurile noastre pe toţi băsiştii care nu se simt reprezentaţi de PNL”, a declarat luni, într-o conferinţă de presă, preşedintele MP Cluj, deputatul Adrian Gurzău, potrivit dcnews.ro.

Se pare că Vlad Bărbos a ales să părăsească PNL Gherla din cauza unor neînțelegeri cu conducerea organizației județene a partidului. Mai mult decât atât, acesta a anunțat ieri că numeroși membri ai partidului, alături de mai mulți consilieri locali din Gherla, îi vor călca pe urme și vor părăsi PNL, în favoarea MP.

Plecarea mea din noul PNL se datorează unor neînţelegeri de idei şi concepţii faţă de conducerea judeţeană a PNL Cluj şi cred că va trece alături de mine aproape toată organizaţia PNL Gherla. Conducerea PNL Cluj a încercat să decidă peste capul organizaţiei, sunt dezamăgit de această conducere. Alături de mine vor veni la MP şi alţi consilieri locali ai PNL de la Gherla”, a declarat Vlad Bărbos, potrivit sursei citate.

În urma conferinței de ieri, membrii Mișcării Populare Gherla amenință cu demisii în masă.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER