Conectează-te cu noi

Politic

Cine sunt candidații PNL la primăriile din zona municipiului Dej?

Publicat acum

pe

PNL

PNL și-a stabilit candidații pentru alegerile locale din 5 iunie, inclusiv la nivelul comunelor din apropierea municipiului Dej.

Dacă la nivelul municipiului Dej se știa de ceva vreme că actualul viceprimar Aurelian Mureșan este cel desemnat pentru funcția de primar, necunoscute multe erau la nivelul comunelor din zonă. Recent, liberalii au definitivat listele cu candidați pentru primăriile din întreg județul Cluj.

În ceea ce privește comunele din zona Dejului, PNL îi va trimite ”în cursă” pe Marinel Baiaș (Cășeiu), Călin Mureșan (Câțcău), Gavril Mihuț (Chiuiești), Horațiu Rus (Cuzdrioara), Pavel Goron (Mica), Gavrilă Abrudean (Unguraș), Aurel Bora (Jichișu de Jos), Alexandru Rus (Recea Cristur), Gavril Socaciu (Sic) și pe David Prunean (Vad).

De asemenea, Emil Cârhaţ se va lupta pentru Primăria Bonţida, Crinuţ Rusu pentru cea din Buza, Vasile Lup va încerca să convingă alegătorii din Fizeşu Gherlii, Maria Mureşan pe cei din Iclod, în timp ce Liviu Bal vrea să obțină fotoliul de primar în Mintiu Gherlii, iar Romulus Mîrza în Ţaga. Menționăm că la Gherla, liberalii îl vor avea candidat pe actualul edil, Marius Sabo.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER