Conectează-te cu noi

Politic

ALEGERI LOCALE – Sebastian Lazin (Mișcarea Populară), candidat la Primăria Dej

Publicat acum

pe

sedinta de indata Consiliul Local Dej Lazin (3)

Sebastian Lazin este candidatul Organizației Mișcarea Populară, la alegerile din vară, pentru fotoliul de primar al municipiului Dej.

Sâmbătă, la conferința județeană MP de la Cluj, în prezența fostului președinte al României, Traian Băsescu, dejeanul Lazin Sebastian a fost prezentat drept candidat pentru funcția de primar al municipiului Dej, la alegerile locale din 5 iunie.

Candidatul MP a fost consilier local în Dej, începând cu anul 2012. Lazin a fost membru al Partidului Noua Generație (PNG), ajungând în CL Dej în locul lui Traian Mureșan. Acesta din urmă – primul pe listele partidului – nu a fost validat pe motiv de incompatibilitate, iar locul său a fost ocupat de actualul candidat al MP, aflat la acea vreme pe a doua poziție.

După aproximativ doi ani, în 2014, Lazin a luat decizia de a trece la Mișcarea Populară. În vara anului trecut, pe 10 iulie, Lazin și-a dat demisia din Consiliul Local Dej, ”din dorința de a se încheia toată tevatura cu Traian Mureșan”, după cum a explicat chiar el, la finalul ședinței în care și-a anunțat decizia luată.

Atunci, Sebastian Lazin a acceptat să ofere câteva declarații, în exclusivitate, pentru Dej24.ro”După 3 ani în care am fost consilier în Consiliul Local Dej, în primul rând aș dori să le mulțumesc colegilor din toate partidele, domnului primar și domnului viceprimar pentru o colaborare fructuoasă. Vreau să le mulțumesc și cetățenilor Dejului care au venit cu sesizări, cu propuneri și cu idei către mine, care parțial am reușit să le soluționez. Aș vrea să vă spun că ne vom despărți pentru un an de zile pentru că la anul urmează noi alegeri, unde voi candida. Vreau să vă spun că demisia nu e ca urmare a celor întâmplate din punct de vedere a proceselor deschise de domnul Traian Mureșan, ci este din dorința de a încheia toată această tevatură. Nu este o victorie a domnului Mureșan Traian, este o demisie a mea a bunului simț”, a declarat acesta, în 17 iulie 2015.

Acum, cu câteva luni înainte de alegerile locale, Sebastian Lazin este anunțat drept candidat din partea MP la Primăria Dej, intrând astfel în bătălia pentru fotoliul de primar al municipiului Dej.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER