Conectează-te cu noi

Eveniment

Ca-n vestul sălbatic! Bărbat depistat cu două săbii asupra sa la Zilele Municipiului Dej – FOTO

Publicat acum

pe

Duminică, 23 iulie, în timpul asigurării măsurilor de ordine publică prilejuite de Zilele Municipiului Dej, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Cluj au identificat, în zona Parcului Mic din oraș, un bărbat care avea asupra sa două săbii, având dimensiunea lamei de aproximativ 40 cm, respectiv 56,5 cm.

Jandarmii dejeni au întocmit procesul verbal de sesizare, conform Codului de Procedură Penală, iar bărbatul în vârstă de 49 de ani a fost condus la sediul Poliţiei municipiului Dej în vederea continuării cercetărilor şi luării măsurilor legale.

În conformitate cu art. 372 din Codul Penal, „fapta de a purta fără drept, la adunări publice, manifestări cultural-sportive, în locuri special amenajate şi autorizate pentru distracţie ori agrement sau în mijloace de transport în comun, a cuţitului, pumnalului, boxului sau a altor asemenea obiecte fabricate sau confecţionate anume pentru tăiere, înţepare sau lovire se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă”, se precizează într-o informare a Inspectoratului de Jandarmi Județan Cluj.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER