Conectează-te cu noi

Eveniment

DEJ | Bistrițean tâlhărit și bătut de o prostituată și o cunoștință a acesteia, în timpul unei partide amoroase

Publicat acum

pe

....

Un bărbat din județul Bistrița-Năsăud a fost bătut și tâlhărit, în Dej, de o prostituată și o rudă a acesteia, chiar în timp ce întreținea relații sexuale.

....

Incidentul s-a petrecut în noaptea de duminică spre luni (n.r. 16 – 17 iulie), în jurul orei 02:00, în incinta unui hotel din Dej. Se pare că victima, un bărbat în vârstă de 47 de ani aflat sub influența băuturilor alcoolice, ar fi fost ademenit de o tânără, în vârstă de 23 de ani din județul Hunedoara, care oferă plăceri trupești contra cost, în incinta unui hotel din Dej. Bărbatul aflat în căutare de senzații tari ar fi acceptat și prezența unei rude a tinerei în camera de hotel, cu promisiunea că bărbatul – un tânăr în vârstă de 19 ani, din Cășeiu – doar se va uita la televizor pe durata actului sexual, fără să deranjeze.

Pe parcursul partidei amoroase, bărbatul din județul Bistrița-Năsăud ar fi observat că tânăra i-ar fi sustras portofelul. N-a apucat să protesteze prea mult, că a şi intrat în scenă tânărul aflat pe celălalt pat. De la vorbe grele la bătaie nu a fost decât un pas. Agresorul i-ar fi aplicat victimei un pumn, apoi i-a smuls şi cercelul de aur, direct din ureche, fără să i-l mai desfacă. Ulterior, atât fata cât și ruda acesteia s-au făcut nevăzuți.

Bistrițeanul a rămas cu o „pagubă” de 600 de lei și 150 de euro. După ce a scăpat din camera de hotel, acesta s-a dus ață la poliție. Polițiștii i-au identificat în scurt timp pe cei doi răufăcători, fiind cercetăți acum pentru tâlhărie.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER