Conectează-te cu noi

....

Administraţie

Calitatea lucrărilor de asfaltare, verificată pe tronsonul Dej – Bobâlna

Publicat acum

pe

asfaltare 3

Regia Autonomă de Administrare a Domeniului Public și Privat (RADPP) al județului Cluj realizează verificări în ceea ce privește calitatea lucrărilor demarate pe mai multe drumuri din județ, inclusiv pe tronsonul Dej – Bobâlna.

....

S-au ridicat în acest sens mai multe probe de asfalt de pe DJ 161A (Apahida – Ceanu Mare) şi DJ 108B (Dej – Bobâlna – Pustuța). Aceste eșantioane urmează să fie analizate într-un laborator specializat în următoarea perioadă.

Lucrările de aşternere a stratului de covor asfaltic cu o grosime de 6 centimetri au fost finalizate, astfel că inginerii RAADPP Cluj au efectuat verificări ale calității lucrărilor și grosimii stratului de asfalt prin prelevarea de carote pentru a fi analizate de un laborator specializat. Verificările în ceea ce privește calitatea lucrărilor și grosimea stratului de asfalt au continuat pe DJ 108B, acolo unde s-au prelevat carote din primul strat de asfalt (grosime 6 centimetri), înainte de așternerea celui de al doilea strat de asfalt (grosime 4 centimetri).

Valoarea acestei investiţii este de 12.011.284,040 lei fără TVA, iar garanţia lucrărilor este de 5 ani. Lucrările de asfaltare au vizat intravilanul şi extravilanul localităților Pustuța (comuna Recea Cristur), Oșorhel, Bobâlna, Răzbuneni, Maia (comuna Bobâlna), Șomcutul Mic (municipiul Dej)”, au anunţat reprezentanţii Consiliului Judeţean Cluj.

Potrivit Consiliului Județean Cluj, lucrările de asfaltare pe DJ 161D, la Unguraş, au fost finalizate ieri, iar de astăzi vor începe lucrări de asfaltare la Fizeşu Gherlii.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER