Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Cameră salină la Grădinița Junior Dej. Beneficii numeroase pentru sănătatea copiilor – FOTO

Publicat acum

pe

O cameră salină, extrem de benefică pentru sănătate, a fost inaugurată, astăzi, la Grădinița Junior de pe strada Înfrățirii din municipiul Dej.

Camera salină de la Grădinița Junior – în care se află aproximativ 10 tone de sare – a fost realizată de Rotary Club Dej (președinte Marius Butuza), în parteneriat cu Salina Ocna-Dej (director Alin Sălătioan) și cu sprijinul primarului Morar Costan. Anterior, Grădinița Junior a fost reabilitată și dotată cu cele necesare, în cadrul unui proiect al primăriei.

”Este al doilea proiect de acest gen, pe care Rotary Club Dej îl întreprinde în orașul nostru. Ne bucurăm că am putut fi de folos societății și comunității dejene în acest fel. (…) Sper că acest proiect va folosi tinerilor care învață în această unitate și sperăm să putem întreprinde și alte proiecte de acest gen în viitor”, a declarat președintele rotarienilor dejeni, Marius Butuza. Cealaltă cameră salină existentă în oraș a fost inaugurată, pe 26 mai 2023, la Grădinița ”Lumea Picitilor” de pe strada Aurora.

Camera salină aduce numeroase beneficii pentru copilași prin faptul că sprijină sistemul respirator, crește imunitatea, previne alergiile și previne apariția virozelor.

Vezi în MATERIALUL VIDEO de mai jos ce au declarat primarul Dejului, Morar Costan și directorul Salinei Ocna-Dej, Alin Sălătioan la inaugurarea camerei saline:

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER