Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Campanie de ecologizare a gărilor demarată de CFR. La Dej nici nu s-a auzit de așa ceva

Publicat acum

pe

gara Dej

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA a demarat un amplu program de curăţenie şi igienizare a spaţiilor şi terenurilor din zona căii ferate, program prin care compania doreşte să promoveze acţiunile comune de ecologizare a mediului, în rândul cetăţenilor şi al călătorilor.

Campania se desfăşoară pe raza de activitate a celor opt sucursale regionale – Bucureşti, Braşov, Craiova, Timişoara, Cluj, Iaşi, Galaţi şi Constanţa – angajaţii participând individual sau în echipe la acţiuni de colectare a gunoaielor din staţiile de cale ferată, haltele de mişcare, spaţiile destinate publicului călător, de strângere şi depozitare a deşeurilor şi a materialelor aruncate în zona de protecţie şi siguranţă a căii ferate, în zonele tehnologice sau în vecinătatea liniilor de cale ferată. De asemenea, până la finalul campaniei, care se va încheia în luna octombrie, feroviarii vor desfăşura şi lucrări de salubrizare şi de înfrumuseţare a spaţiilor şi a terenurilor aflate în administrare.

”Activităţile de ecologizare sau de curăţenie nu mai sunt de mult o noutate. Sperăm însă că, văzând angajaţii noştri care participă în mod organizat şi continuu la acţiuni de strângere a deşeurilor lăsate în urmă de unii călători, şi comunităţile locale ni se vor alătura, dacă nu prin a participa activ la acţiunile noastre locale, măcar prin păstrarea condiţiilor astfel realizate. Prin această campanie, dorim să oferim în toate staţiile şi zonele adiacente un climat plăcut, în care oamenii să revină cu plăcere”, a declarat Dan M. Costescu, Directorul General al CFR SA.

Contactați de reporterii Dej24.ro, angajații CFR din Gara Dej au declarat că nu știu nimic despre o astfel de campanie de ecologizare și ne-au îndrumat să sunăm la Regionala CFR Cluj. Sunând acolo, după o suită de legături telefonice pe la mai multe birouri, am fost îndrumați să contactăm purtătorul de cuvânt al instituției, Oana Brânzan, de la București. Aceasta a fost sunată de mai multe ori, însă nu a răspuns la telefon.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER