Conectează-te cu noi

Sport

Campionatul European de Fotbal 2020, AMÂNAT!

Publicat acum

pe

Din cauza pandemiei de coronavirus, Campionatul European de Fotbal din 2020, care urma să se desfășoare și în România, a fost amânat.

Decizia a fost luată astăzi, în cadrul videoconferinței extraordinare UEFA, la care au participat cele 55 de federații afiliate. EURO 2020 ar urma să aibă loc un an mai târziu, în perioada 11 iunie- 11 iulie 2021, conform unui anunț făcut de federația norvegiană pe Twitter.

”UEFA a amânat EURO 2020 până în vara lui 2021, pentru a permite campionatelor din Europa să încheie sezoanele care au fost suspendate din cauza COVID-19”, scriu cei de la Sky Sports.

”Suspendarea Campionatului European va elibera o lună de zile în încercarea ligilor și a federațiilor din Europa de a-și încheia sezoanele, inclusiv Champions League și Europa League. Totuși, acest aspect va da naștere unei noi bătăi de cap, fiindcă vara viitoare este programat Campionatul European de fotbal feminin, în perioada 7 iulie – 1 august”, au anunțat și cei de la The Guardian.  

”Odată cu suspendarea Campionatului European care trebuia să aibă loc în această vară, va fi posibil pentru La Liga, Premier League și toate celelalte campionate din Europa să ducă sezoanele la bun sfârșit”, notează și jurnaliștii de la Sport.es.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER