Conectează-te cu noi

Sport

Când ar urma să se reia Liga a III-a? SCENARIU cu play-off și play-out. FC Unirea Dej ar putea lupta pentru salvare

Publicat acum

pe

loading...

Liga a III-a – din care face parte și FC Unirea Dej – ar putea fi reluată fie pe 16 mai, fie pe 13 iunie. O decizie urmează să fie luată în următoarele ore.

FRF, LPF, cluburile din Liga 1, plus reprezentanții ANAF au convenit, astăzi, asupra a două scenarii în care competițiile ar putea fi duse la capăt. În prima variantă, antrenamentele echipelor ar urma să fie reluate pe 16 aprilie, iar campionatele să înceapă pe 16 mai. În cazul Ligii 1, ultimele opt etape din play-off ar fi disputate în regim normal. De asemenea, semifinalele Cupei ar mai avea o singură manşă, nu două, aşa cum era prevăzut în prezent.

În al doilea scenariu, campionatul va fi repornit pe 13 iunie, iar meciurile din play-off-ul Ligii 1 ar urma să fie disputate doar într-o manşă, nu tur-retur, cum e programul. Liga a II-a ar fi împărţită şi ea în play-off şi play-out: opt echipe în turneul pentru promovare, celelalte în turneul pentru salvare, cu meciuri într-o singură manşă. Liga a III-a ar avea şi ea aceeași soartă, cu play-off şi play-out, cu seriile rupte cu câte opt echipe în fiecare turneu. Partidele ar urma să se dispute într-o singură manșă.

Dacă se va concretiza acest ultim scenariu, FC Unirea Dej ar urma să evolueze în play-out-ul seriei a V-a din Liga a III-a.

O decizie urmează să fie luată în următoarele ore.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE ELECTORALĂ

TU AI DAT LIKE?

RECLAMĂ

loading...

PUBLICITATE

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER