Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Campionatul Județean Promo Rally, sâmbătă, la Gherla

Publicat acum

pe

....

promo-rally-campionat-de-raliu-gherla-1

A doua etapă a Campionatului Județean de Promo Rally va avea loc sâmbătă, 1 octombrie, la Gherla. Evenimentul este organizat de CS Motorhome Napoca Rally Team, sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv.

....

Esti pilot amator? Pasionat de motorsport? Vrei să vezi dacă ai stofă de pilot de raliu? Dacă răspunsul tău este DA, participă la Campionatul Judeţean Promo Rally.

A doua etapă a Campionatului Județean de Promo Rally va avea loc la Gherla, sâmbată, pe 1 octombrie 2016.

Potrivit organizatorilor, taxa de participare este de 250 de lei, iar înscrierile vor putea fi făcute la fața locului, la Baza de Receptie de pe strada Codrului din Gherla, sâmbătă, începând cu ora 9:00. (Pentru înscrieri online taxa este de 200 de lei)

Vor fi admise să participe automobilele înmatriculate sau neînmatriculate, care să respecte normele de siguranță de bază. Organizatorul își rezervă dreptul de a refuza înscrierea oricărui automobil considerat periculos.

Se vor constitui 3 clase, în funție de cilindree:

  • Clasa R1 – până la 1600 cmc
  • Clasa R2 – de la 1601 cmc până la 2200 cmc
  • Clasa R3 – peste 2200 cmc

Etapa are 3 manșe de concurs. Pentru competiţie se vor efectua obligatoriu două manșe de concurs, cea de-a treia manșa fiind optională. Pentru alcătuirea clasamentului final se vor cumula cei mai buni timpi din două manșe de concurs.

În eventualitatea egalității, va fi proclamat câștigător concurentul care a stabilit timpul cel mai bun într-o manșă de concurs.

Este strict interzisă repunerea automobilului pe traseu, remorcarea, tractarea, împingerea, în afara cazului cănd acest lucru este dispus de Directorul Sportiv. Parcarea concurenților se va face în locul prezentat în schița traseului primită la validarea înscrierilor. După trecerea liniei de sosire concurentul are obligația de a continua cu viteza redusă pe
traseul de evacuare până în Parcul Închis.

promo-rally-campionat-de-raliu-gherla-2

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER