Conectează-te cu noi

....

Social-Cultură

Când au loc Balurile Bobocilor la liceele din Dej? Avem programul!

Publicat acum

pe

balul bobocilor general

Agenda restaurantului Rex Parc Dej este destul de încărcată luna viitoare, nu mai puțin de trei baluri ale bobocilor urmând să aibă loc acolo.

....

Astfel, la sfârșitul săptămânii viitoare, vineri, 9 octombrie, bobocii de la Liceul Teoretic ”Alexandru Ilarian” Dej vor fi sărbătoriți, cu începere de la ora 17, la restaurantul Rex Parc Dej. Balul se va deschide oficial la ora 17, însă concursul propriu-zis va începe doar la ora 18. Cei care vor răspunde ”prezent” invitației de a participa la acest eveniment vor putea vedea o prezentare cu rochii de mireasă și se vor bucura de un recital susținut de trupa Mist.

Următorul bal al bobocilor este programat pentru data de 16 octombrie, în aceeași locație. Petrecerea organizată de clasa a XII-a A de la Liceul Tehnologic ”Constantin Brâncuși” Dej se va numi ”Bal, bal, bal”, iar ținuta elegantă este obligatorie, anunță organizatorii.

Balul Bobocilor organizat de Colegiul Național ”Andrei Mureșanu” Dej va avea loc o săptămână mai târziu, pe data de 23 octombrie. Și acest eveniment va fi găzduit tot de Rex Parc Dej, cu începere de la ora 17:30. Petrecăreții se vor distra pe piesele trupei The Boulevard, primul karaoke band în Transilvania.

Liceul Tehnologic ”Someș” Dej nu a stabilit încă data balului și nici locația, urmând ca aceste aspecte să fie anunțate ulterior. Cel mai probabil, balul va avea loc sfârșitul lunii octombrie sau la începutul lunii noiembrie.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER