Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Raveca Vlașin și-a lansat astăzi, la Dej, un nou volum de poezii – FOTO

Publicat acum

pe

Lansare carte Cercul Militar (23)Asociațiunea Transilvană pentru Literatura Română și Cultura Poporului Român – Despărțământul „Dr. Teodor Mihali” a organizat în această după-amiază lansarea cărții „Prin grădina de poveste” (versuri), de Raveca Vlașin.

Evenimentul a debutat în această după-amiază, cu începere de la ora 17:00, la Cercul Militar din Dej și a adunat mai multe personalități ale Dejului, în frunte cu primarul municipiului Dej, Morar Costan, viceprimarul municipiului Dej, Aurelian Mureșan, mai mulți consilieri locali, membri ai ASTRA Dej, în frunte cu președintele Despărțământului „Dr. Teodor Mihali Dej”, Radu Găvrilă, dar și cu membri ai ASTRA Năsăud, invitați speciali ai acestui eveniment.

Raveca Vlașin, o personalitate marcantă a culturii dejene (înainte de anul 1989 a făcut parte din cenaclul „Ion Pop Reteganu” Dej, membră fondatoare a Cenaclului literar „Radu Săplăcan” al ASTRA Dej și membră a Ligii Scriitorilor din România, filiala Cluj), a reușit de-a lungul timpului să își transpună trăirile și gândurile în mai multe volume: „Cetatea copilăriei”, „Scame de zâmbet”, „Decareflecții”, „Fresca amintirilor albastre”, „Dodecareflecții”, „Din mareea gândului”, și astăzi „Prin grădina de poveste”, un volum de versuri.

Mai multe fotografii AICI!

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER