Conectează-te cu noi

Naţional

Când s-ar putea redeschide școlile. Data VEHICULATĂ

Publicat acum

pe

Școlile nu se vor redeschide pe 11 ianuarie, data programată în calendarul anului școlar, a afirmat Ministrul Educației. Sorin Cîmpeanu susține că este prea devreme, 11 ianuarie fiind termenul stabilit cu multe luni în urmă.

Sorin Câmpeanu a spus că data reînceperii cursurilor după vacanța de iarnă, 11 ianuarie 2021, este un termen mult prea scurt. ”Pe 11 ianuarie e termenul dintr-un calendar care a fost construit cu multe luni de zile în urmă. (…) Revenirea la şcoală se va face ţinând seamă şi de ceea ce vor face alte state care se confruntă cu aceeaşi problemă”, a explicat Ministrul Educației pentru ȘtirileProTV.

Potrivit sursei citate, este vehiculată data de 8 februarie, ca un “plan” pe care ministrul Sorin Cîmpeanu l-ar avea pentru redeschiderea școlilor. Dacă școala s-ar redeschide fizic abia în februarie, pe 11 ianuarie elevii ar începe școala tot în format online.

“Conform unui scenariu pe baza căruia reprezentanţii din educaţie discută acum cu reprezentanții din sănătate, grădiniţele şi clasele primare s-ar putea redeschide, spune ministrul educaţiei, la începutul semestrului al doilea, adică luni pe 8 februarie”, potrivit aceleiași surse.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER