Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Caravană care luptă împotriva violenței în familie, prezentă ieri la Cluj!

Publicat acum

pe

Ieri, 20 iulie, pe raza municipiului Cluj-Napoca a fost organizat un eveniment de informare, conştientizare şi sensibilizare cu privire la fenomenul violenţei în familie.

Evenimentul s-a desfăşurat în cadrul campaniei ,,Aripi Frânte”, lansat de data de 1 iulie 2016 de către Asociaţia Necuvinte, în colaborare cu Poliţia Română.

La această întâlnire, au avut loc dezbateri, discuţii interactive şi constructive între reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, ai asociaţiei iniţiatoare şi ceilalţi participanţi, pentru reducerea acestui tip de violenţă.

Violenţa în familie este un fenomen social complex, iar în acest domeniu poliţia acţionează pe următoarele paliere: prevenţie, monitorizare şi combatere. Est important ca astfel de fapte să fie sesizate poliţiei pentru a putea fi luate măsuri faţă de agresor şi pentru a ajuta victima să iasă dintr-o relaţie de tip abuziv.

În cadrul evenimentului a fost vizionat filmul documentar ,,Aripi Frânte”, care prezintă situaţia victimelor violenţei domestice din România care nu au cerut ajutorul nimănui.

Evenimentul a fost realizat cu sprijinul Asociaţiei Vivad din Cluj-Napoca.

 

FOTO – Arhivă

Reclamă
Protejat cu parola. Introdu parola pentru a vedea comentariile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER