Conectează-te cu noi

Eveniment

Câte persoane s-au vaccinat în Dej | Orașul nostru, fruntaș la procentajul de persoane imunizate

Publicat acum

pe

De la debutul campaniei de vaccinare și până în prezent, la Dej s-au vaccinat 21.700 persoane cu doza 1 și peste 15.800 cu doza 2.

”Peste 37.500 doze de vaccin efectuate la Dej, vaccinarea continuă! Numărul persoanelor care au ales să se imunizeze prin vaccinare continuă să crească la Dej. De la debutul campaniei de vaccinare peste 21.700 persoane s-au vaccinat cu doza 1 și peste 15.800 cu doza 2, ceea ce face ca orașul nostru să fie printre primele locuri între municipiile din județ, la procentajul de persoane vaccinate, raportat la numărul populației, peste 56% doza 1 și peste 41% doza 2.

În cadrul centrelor de vaccinare, se continuă vaccinarea și fără programare, doar pe baza actului de identitate. Protejându-ne prin vaccinare și respectarea măsurilor de protecție avem șansa să ne reluăm viețile dinaintea acestei pandemii, care ne-a afectat pe toți!”, a transmis Primăria Municipiului Dej.

Astăzi, 14 mai, rata incidenței cumulative COVID-19 la o mie de locuitori în Dej e 0,78 (30 cazuri). În Spitalul Municipal Dej mai sunt internate 12 persoane infectate cu noul coronavirus, 7 pe secția COVID-19 și 5 pe Terapie Intensivă.

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în Dej și împrejurimi, nu uita să dai LIKE paginii de facebook Dej24.ro!

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER