Conectează-te cu noi

Eveniment

Cazuri de COVID-19 la CNAM și “Mihai Eminescu” Dej. Cursurile, în online

Publicat acum

pe

O clasă de a XII-a de la Colegiul Național “Andrei Mureșanu” Dej și una de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” au trecut la cursuri online, după ce s-au descoperit cazuri de COVID-19 în rândul elevilor.

La Colegiul Național “Andrei Mureșanu” Dej au fost confirmați pozitiv doi elevi din clasa a XII-a. Ca urmare a descoperirii celor două cazuri de COVID-19, de azi, clasa respectivă s-a mutat, din nou, în online. Conform directorului liceului, Emilia Mureșan, starea celor doi elevi este bună.

Un caz de COVID-19 a fost identificat și la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu”. Drept urmare, tot începând de astăzi, cursurile unei clase de a IV-a se desfășoară online timp de 14 zile. Și în acest caz, starea elevului infectat este bună.

Vă reamintim, ieri, Inspectoratul Şcolar Cluj a anunțat că au fost suspendate, pentru 14 zile, cursurile a 17 clase sau grupe de preşcolari din județ, după ce mai mulţi copii au prezentat simptome de coronavirus sau au fost confirmați cu COVID-19. Totodată, 30 de angajaţi ai unităţilor de învăţământ se află în izolare sau în carantină.

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în Dej și împrejurimi, nu uita să dai LIKE paginii de facebook Dej24.ro!

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER