Conectează-te cu noi

Eveniment

INCENDIU la o casă din Reteag, de la ce a pornit – FOTO

Publicat acum

pe

Un incendiu a izbucnit în urmă cu puțin timp, în jurul orei 09:30, în localitatea Reteag.

Din primele informații, incendiul se manifestă la o casă. În urma apelului la 112, la fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Beclean și SVSU Petru Rareș.

“Nu sunt anunțate victime, însă flăcările amenință să se extindă la imobilele învecinate. Intervenția este în dinamică”, a transmis ISU B-N.

ACTUALIZARE: “În momentul în care pompierii au ajuns la locul indicat, au găsit incendiul manifestându-se cu flacară deschisă, pe o suprafață de aproximativ 50 mp. Imediat s-a procedat pentru localizarea focarelor, concomitent cu protejarea vecinătăților. La aproximativ 3 metri se aflau o casa de locuit, respectiv o anexă construită din lemn. Nu au fost înregistrate victime. Nicio persoană nu se afla în casă în momentul izbucnirii incendiului.

Intervenția a durat aproximativ o oră, ulterior s-a trecut la îndepărtarea elementelor de construcție care prezentau risc de prăbușire. Incendiul a fost provocat, cel mai probabil, de un coș de fum neprotejat față de elemente ce se aprind ușor (combustibile)”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU B-N.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER