Conectează-te cu noi

Eveniment

Cazuri de COVID-19 la patru școli din Dej. Câte clase au activitatea față în față suspendată

Publicat acum

pe

Trei clase de la Liceul Teoretic ”Alexandru Papiu Ilarian” Dej, două de la Școala Gimnazială ”Avram Iancu” și câte una de la Colegiul Național ”Andrei Mureșanu” și Școala Gimnazială ”Mihai Eminescu” sunt suspendate, din cauza apariției cazurilor de COVID-19.

Conform autorităților, la LAPI sunt trei elevi confirmați și există și două cazuri în rândul personalului școlii (didactic + nedidactic + auxiliar). Astfel, 67 de elevi din 3 clase au activitatea față în față suspendată ca urmare a acestor cazuri.

La CNAM, sunt tot trei cazuri de elevi infectați, însă numai o persoană din rândul personalului liceului este pozitivă. O clasă (22 elevi) are activitatea față în față suspendată.

În ceea ce privește Școala Gimnazială ”Avram Iancu”, doi elevi au fost confirmați cu noul coronavirus. La fel și o persoană din cadrul personalului unității de învățământ. Conform autorităților, din această cauză două clase – respectiv 57 de elevi – au cursurile suspendate.

Două cazuri de COVID-19 există și la Școala Gimnazială ”Mihai Eminescu”: un elev și o persoană din rândul personalului. O clasă (27 elevi) are activitatea față în față suspendată.

Vă reamintim, conform Direcției de Sănătate Publică (DSP) Cluj, azi, 22 septembrie, în municipiul Dej rata de incidenţă cumulată la 14 zile a ajuns la 3,05 la mie (117 cazuri COVID-19). 

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în Dej și împrejurimi, nu uita să dai LIKE paginii de facebook Dej24.ro!

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER