Conectează-te cu noi

....

Eveniment

Doar personalul vaccinat va mai lucra în anumite secții din Spitalul Municipal Dej

Publicat acum

pe

....

Medicul Mihai Pandrea, managerul Spitalului Municipal Dej a anunțat, azi, că doar personalul vaccinat anti COVID-19 va mai lucra în anumite secții din spitalul pe care îl conduce.

”În două săptămâni a explodat numărul pacienților infectați. Astăzi, în acest moment, avem 23 de pacienți pe secția de COVID-19 și șase în terapie intensivă (…) De această dată dau decizie internă, urmează azi să o scriu, am anunțat pe toată lumea: nu voi mai accepta să se lucreze pe secția COVID și în punctele unde există contact cu COVID – Compartimentul de Primiri Urgențe (CPU), Terapia Intensivă, Radiologie, etc. – decât cu personal vaccinat. Am transmis asistentelor – celor care nu sunt vaccinate – că, deși vor fi afectate la buzunar, nu voi ezita să le detașez. Le iau de acolo, le detașez, și duc altele care sunt vaccinate. Eu, ca și manager, consider în acest moment că pe acele secții și compartimente care lucrează cu pacienții COVID este obligatoriu ca personalul să fie vaccinat, a declarat medicul Mihai Pandrea, managerul Spitalului Municipal Dej, în cadrul emisiunii ”Cu cărțile pe față” de la Radio FIR. Acesta a mai precizat că procentul de vaccinare la spitalul dejean este de 83%.

....

Vă reamintim, conform Direcției de Sănătate Publică (DSP) Cluj, azi, 22 septembrie, în municipiul Dej rata de incidenţă cumulată la 14 zile a ajuns la 3,05 la mie (117 cazuri COVID-19). După ce o localitate ajunge la incidența de 3 cazuri la mia de locuitori, certificatul verde este obligatoriu pentru toți cei care vor să intre în restaurante, să meargă la cinema, la piscină sau la competiții sportive sau să participe la nunți și botezuri. Excepție fac doar copiii cu vârste mai mici de 6 ani. Certificatul verde atestă că o persoană este vaccinată, este testată negativ sau a trecut prin boală.

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în Dej și împrejurimi, nu uita să dai LIKE paginii de facebook Dej24.ro!

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER