Conectează-te cu noi

Sport

CE MÂNDRIE! Dorin Pănescu din Dej este CAMPION MONDIAL la karate! S-a întors cu 4 medalii

Publicat acum

pe

Dorin Panescu Budokan Ryu (2)

Un sportiv din Dej, membru al Budokan Ryu, a reușit să devină campion mondial, câștigând patru medalii la mondialul de karate din Slovenia.

Localitatea Koper din Slovenia a găzduit primul Campionat Mondial de Karate UWK, un eveniment istoric în lumea artelor marțiale, în condițiile în care a fost primul eveniment de acest gen, care a reunit karate-ul mondial din trei mari ramuri (Karate Sportiv, Karate Tradițional și Karate Contact) sub o singură umbrelă.

Astfel, în perioada 12-18 octombrie, sportivi din 42 de țări s-au întrecut în măiestrie sportivă la probe de kumite kata și probe speciale atât la individual, cât și la echipe.

Sportivul Pănescu Dorin, care se antrenează la CS Budokan Ryu, a obținut de două ori titlul de Campion Mondial și a reușit performanța de a aduce acasă nu mai puțin de 4 medalii, acesta fiind și numărul de probe la care a fost înscris.

Membru al lotului național de kumite cadeți, Dorin Pănescu a obținut două medalii de aur și titlul de campion mondial la probele de kumite echipe rotativ și shibu sanbon, iar la categoriile de kumite individual cadeți -70 kg și kumite individual cadeți Open a reușit să pășească pe podium, obținând medalii de bronz.

Așadar, bilanțul final al acestui campionat a fost: 2 medalii de aur și 2 medalii de bronz.

”Pe această cale dorim de asemenea să mulțumim tuturor celor implicați în sprijinirea performaței sportive în Dej, mai ales Consiliului Local Dej, primarului Morar Costan, dar și sponsorilor și colaboratorilor, fără de care aceste deplasări și obținerea de performanțe sportive ar fi mult mai dificile”, arată cei de la Budokan Ryu.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER