Conectează-te cu noi

Naţional

Ce se mai aude despre ajutoarele alimentare de la Uniunea Europeană

Publicat acum

pe

FOTO – Arhivă
loading...

Sute de mii de români vor fi nevoiți să-şi petreacă sărbătorile fără niciun ajutor din partea statului. Aceștia ar fi trebuit să primească pachete cu alimente cumpărate din fonduri europene, însă acest lucru nu se va mai întâmpla. Cel puțin nu până la sfârșitul acestui an.

La început, programul a funcţionat perfect. Însă, de trei ani, oamenii nu au mai primit nici măcar un colţ de pâine. Autorităţile au şi o explicaţie: de vină sunt contestaţiile care blochează atribuirea contractelor de livrare a produselor alimentare, scrie A1.

Este al treilea an în care pachetele cu ajutoare pentru familii sărmane nu ajung la beneficiari.

Oamenii primeau toate alimentele necesare printr-un program din Fonduri Europene. Aşa reuşeau să facă faţă mult mai bine chelutuielilor de sărbători.

Cu toate acestea, şansele ca oamenii să primească aceste cutii cu alimente de sărbători sunt nule. Ministrul Fondurilor Europene spune că, din cauza unor licitaţii, distribuţia de alimente nu va avea loc.

Legea spune că oamenii ar fi trebuit să primească ajutoare de două ori pe an. Din păcate, oamenii săraci nu mai pot spera decât că Paştele de anul viitor va fi mai bogat decât Crăciunul de anul acesta.

RECLAMĂ

loading...

TU AI DAT LIKE?

PUBLICITATE

PUBLICITATE

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER