Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Cea mai mare medie din Dej la Evaluarea Națională 2022: 9,95 | 17 medii de 10 în Cluj

Publicat acum

pe

Niciun elev din municipiul Dej nu a reușit să obțină media 10 la Evaluarea Națională 2022. În schimb, Clujul e județul din țară cu cele mai multe medii de zece, 17, după cum arată datele Ministerului Educației. 

Un număr de 17 elevi din Cluj au obținut media 10 la examenul de evaluare națională din acest an. Aceștia provin de la Liceul Teoretic ”Nicolae Bălcescu” – trei elevi, Colegiul Național ”Emil Racoviță”, Liceul Teoretic ”Onisifor Ghibu” – trei elevi, Școala Gimnazială ”Iuliu Hațieganu” – doi elevi, respectiv Școala Gimnazială ”Ion Agârbiceanu”, ”Ioan Opriș” Turda, ”Constantin Brâncuși” Cluj-Napoca, ”Ioan Bob” Cluj-Napoca, Liceul Teoretic ”Avram Iancu” din Cluj-Napoca și Colegiul Național ”George Coșbuc” – câte un elev cu media 10.

În municipiul Dej, cea mai mare medie s-a înregistrat la Școala Gimnazială ”Avram Iancu” – 9,95 (9,90 la limba și literatura română, respectiv 10 la matematică). Podiumul e completat de o medie de 9,90 la Școala Gimnazială Nr. 1 (9,80 la limba și literatura română, 10 la matematică), respectiv una de 9,87 la Colegiul Național ”Andrei Mureșanu” (10 la limba și literatura română, 9,75 la matematică).

Numele elevilor sunt anonimizate. Ministerul Educației a anunțat că implementarea sistemului de anonimizare s-a făcut pentru a se respecta GDPR.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER