Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Un tânăr din Dej va reprezenta România la Campionatul Mondial de Prăjire a Cafelei, la Milano

Publicat acum

pe

Campionul național la Roasting, Răzvan Oniga va reprezenta România la World Coffee Roasting Championship, desfășurat anul acesta la Milano, în perioada 23-25 iunie.

Răzvan Oniga, care este originar din Dej, și-a câștigat dreptul de participare la acest campionat mondial, în urma adjudecării primului loc la campionatul național organizat de SCA România, în luna iunie a acestui an.

”Pentru mine este o mare bucurie și onoare să reprezint România la World Coffee Roasting Championship. M-am pregătit intens pentru această competiție și chiar dacă restul concurenților sunt foarte bine pregătiți eu am încredere în simțurile mele și sper să devin campion mondial. Concursul este destul de dificil deoarece nu am mai lucrat cu tipul de prăjitor pus la dispoziție și nu se cunoaște dinainte nici cafeaua pe care o primești pentru prăjire”, a declarat pentru știriletransilvaniei.ro Răzvan Oniga, Head Roaster Olivo Coffee Roasters și campion național la Roasting, 2022.

Dejeanul Răzvan Oniga este campion național al României la prăjirea cafelei. Cu o experiență de peste 7 ani în prăjirea cafelei, Răzvan a fost vicecampion național în anul 2019. Antrenorul lui Răzvan este Marius Nica, multiplu campion național Latte Art și Cup Tasting. Răzvan prăjește lunar aproximativ 3 tone de cafea.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER