Conectează-te cu noi

Eveniment

Cel de-al doilea bărbat care A LUAT FOC în incendiul din Bobâlna a MURIT astăzi!

Publicat acum

pe

O tragedie s-a petrecut la începutul acestei luni în localitatea Bobâlna. Doi bărbați și-au găsit sfârșitul, după ce au luat foc.

Totul s-a petrecut fulgerător, în seara zilei de 3 februarie, în beciul unei locuințe din localitatea clujeană Bobâlna. Cei doi prieteni din Dej – unul de 40, iar celălalt de 42 de ani – au făcut curățenie în cursul acelei după-amieze fatidice, în subsolul casei. Martorii spun că, la un moment dat, unul dintre ei a vrut să stingă focul din sobă, dar a încurcat sticlele și în loc să arunce apă, a turnat benzină pe foc.

În doar câteva secunde, bărbatul a fost cuprins de flăcări. Nici prietenul său nu a fost mai norocos. Acesta din urmă a încercat să îl ajute, însă și hainele sale s-au aprins.

Dacă bărbatul în vârstă de 40 de ani a decedat la doar câteva ore de la tragedie, pe un pat de spital, prietenul acestuia, chiar dacă a suferit arsuri grave pe mare suprafață din corp, a luptat din răsputeri să trăiască. A fost transportat la Spitalul Floreasca din București și, din păcate, în cursul zilei de astăzi s-a stins din viață, în jurul orei 12:45.

Pentru că nu are o familie foarte înstărită, prietenii acestuia s-au mobilizat și vor contribui fiecare cu bani pentru a-i transporta trupul neînsuflețit la Dej. Tot ei și-au manifestat intenția de a se ocupa de formalitățile specifice înmormântării.

CITEȘTE ȘI:

Bobâlna – Doi bărbați se zbat între viață și moarte după ce AU LUAT FOC – FOTO/VIDEO

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER