Conectează-te cu noi

Eveniment

Primăria Dej, plângere penală împotriva celor care au distrus ghivecele ornamentale

Publicat acum

pe

În cazul celor doi tineri care au fost identificaţi ca fiind autorii faptelor de distrugere a ghivecelor ornamentale pe strada Regina Maria în noaptea de 17 spre 18 februarie, Primăria Municipiului Dej a depus plângere penală.

Fapta tinerilor a fost sesizată, în cursul nopţii de 17 spre 18 februarie, Poliţiei Locale din cadrul Primăriei Municipiului Dej. În urma sesizării primite de la Poliţia Naţională, agenţi ai Poliţiei Locale în colaborare cu Poliţia Naţională au identificat persoanele, ca fiind doi tineri din Ocna Dej, care au fost duşi imediat la sediul Poliţiei Naţionale.

Aceştia au răsturnat şi distrus 9 ghivece ornamentale, amplasate pe strada Regina Maria.

Pentru fapta lor, tinerii au fost sancţionaţi de Poliţia Naţională, iar Primăria Municipiului Dej a depus plângere penală pentru recuperarea întregului prejudiciu, în valoare de aproximativ 3000 lei.

Până în prezent au fost înregistrate 3 de cazuri de distrugere a ghivecelor ornamentale, în toate cazurile autorii fiind identificaţi, fiind depuse plângeri penale pentru recuperarea prejudiciului.

Vă reamintim, la sfârșitul săptămânii trecute, în noaptea de 17 spre 18 februarie, în jurul orei 00:00, mai multe ghivece cu Tuia amplasate pe strada Regina Maria, dar și pubele, au fost pur și simplu devastate de tinerii teribiliști. Detalii AICI!

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER