Conectează-te cu noi

....

Eveniment

Ghivecele și pubelele din Dej au căzut, din nou, pradă teribiliștilor! – FOTO

Publicat acum

pe

....

În primăvara anului trecut, Primăria Municipiului Dej a început să acorde o mai multă importanță aspectului central al orașului și, pe lângă mobilierul stradal amplasat de municipalitate, pe străzile din zona centrală au apărut mai multe ghivece cu Tuia. 

Odată cu trecerea timpului, tot mai multe ornamente amplasate de municipalitate pe domeniul public și-au găsit sfârșitul sparte, distruse sau degradate. Totul din cauza unor tineri needucați și prost crescuți care, în special pe perioada weekend-ului, mânați probabil de aburii alcoolului și de o sete nebună de adrenalină, se iau la trântă cu mobilierul stradal.

....

La fel s-a întâmplat și azi-noapte, în jurul orei 00:00, când mai multe ghivece cu Tuia amplasate pe strada Regina Maria, dar și pubele, au fost pur și simplu devastate de tinerii teribiliști. Nu știm ce au vrut să demonstreze prin acest comportament, dar nu este primul incident de acest gen din oraș. Anul trecut, în vară, un tânăr, care a fost ulterior identificat și tras la răspundere, ”s-a luat la bătaie” cu mai multe pubele de pe strada Ecaterina Teodoroiu din Dej. Ghinionul său a fost că periplul său, alimentat de aburii lui Bachus, a fost filmat de camerele de supraveghere din oraș, așa că a fost doar o chestiune de timp până când oamenii legii au reușit să-l identifice. (Detalii AICI!)

Primaria și autoritățile competente vor fi sesizate în această dimineață despre acest caz. Se vor cauta imagini surprinse de camerele de supraveghere din zonă pentru identificarea autorilor și tragerea lor la răspundere.

Dejenii care pot oferi informații referitoare la identitatea tânărului sau tinerilor care au produs aceste distrugeri sunt rugați să sune la Poliția Municipiului Dej – telefon 0264 21 21 21.

ACTUALIZARE: Două persoane din Ocna-Dej, suspectate că ar fi produs distrugeri azi-noapte pe raza municipiului Dej, au fost identificate de polițiști și vor fi chemate la audieri.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER