Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Cel mai bun cor bărbătesc din lume va fi prezent joi la Dej

Publicat acum

pe

 

Corala Armonia Dej

Joi, 23 aprilie, cu ocazia sărbătoririi Sfântului Mucenic Gheorghe, la Centrul Cultural Arta din Dej va avea loc un concert extraordinar al Coralei Armonia, cel mai bun cor bărbătesc din lume.

Evenimentul organizat de Protopopiatul Dej, în colaborare cu Primăria Municipiului Dej, va debuta cu începere de la ora 17, iar intrarea va fi liberă.

Joi, 23 aprilie, de sărbătoarea Sf. Mare Mucenic Gheorghe, credincioșii din municipiul Dej vor avea bucuria de a întâlni una dintre cele mai bune corale bărbătești din lume. Este vorba de Corala Armonia din Constanța, multiplu medaliată cu aur la olimpiadele corale mondiale. Membrii Coralei Armonia vor da răspunsurile la Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie săvârșită în Parohia Ortodoxă Sf. Ierarh Nectarie din Dej, începând cu ora 10, iar de la ora 17, la Centrul Cultural Arta, vor susține un concert extraordinar de folclor în interpretare coral-instrumentală. Îi așteptăm pe toți iubitorii de frumos să participe la acest eveniment religios-cultural organizat de Protopopiatul Ortodox Dej în colaborare cu Primăria Municipiului Dej. Vă așteptăm cu drag!”, a spus Părintele Protopop Ioan Buftea.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER